Márkáink

Zuhanytálca nélküli, akadálymentes megoldást keres ?
Válasszon az Aco zuhanyfolyókái és résfolyókái közül : alacsony beépítési magasságokkal és a megbízható szigeteléssel, az ACO Zuhanyfolyókák lehetőséget kínálnak minden felmerülő technikai és design igényre.- Comfort , Exclusive és Solid változatokban
A fedrácsok többféle mintázattal választhatóak , higiénikus ,akadálymentes megoldást biztosítanak .
Válasz közülük kedved szerint!

A német Alape gyár mosdóit és kompozícióit lenyűgöző, tiszta formák , precíz kidolgozás , nagy méretválaszték jellemzi.
A térben álló , felülről vagy alulról beépíthető , ráültethető mosdók és változatos mosdóhelyek közül szinte lehetetlen választani .
A acéllemez egyedi mázkialakítása , porózus mentes , tartós, higiénikus , karcmentes megoldást biztosít. Formavilága merőben eltér a kerámiáktól és mindez számos bútor összeállítással is társítható , valamint külön hangsúlyt kapnak a kisebb helyiségek mosdóhely megoldásai is.

A neves spanyol Aparici gyár egyedülálló megjelenésű burkolatai között mázas és porcelán termékek egyaránt megtalálhatóak
Stílusos és innovatív termékei között a divatos színektől kezdve a természetes fa, cement, kő, márvány, fém hatású kiviteleken keresztül az elegáns és rusztikus stílusig minden fellelhető, különleges és széles választékú dekorokkal egészülnek ki.

A spanyol Apavisa a magas minőségű porcelán kerámiák gyártásában jár az élen.

Lapjai szinte megtévesztő hasonlósággal képezik le a természetben megtalálható és a mesterséges anyagokat: követ, márványt, gránitot, fémet, inoxot.

Plasztikus elemeinek széles szortimentje igazi mozgalmas felületté varázsolja a kerámiával burkolt tereket.

A német Bette acéllemez termékeiben a kiváló funkcionalitás magas fokú esztétikummal és eleganciával párosul.
Kádjainak és zuhanytálcáinak páratlan méretválasztéka számos egyedi technikai megoldással – csúszásmentesség, zajcsillapítás, könnyen tisztítható egyedi mázas kivitel, burkolható peremkiképzés – egészül ki
Zuhanytálcái között számos padlószintbe épített kivitel is található, mely akár a padlólaphoz közeli színekben is gyártódik.

Egyedi küllem – design – funkció és trend – mindez a bútorok nyelvén – ez jellemzi a Burgbad kollekcióit.
Komplex innovatív sorozatai vonzó alternatívákat kínálnak: – modern, családias, design és extrém stílusban egyaránt, lakkozott és furnérozott színekben.
A termékek önmagukért beszélnek!

A modern fürdőszoba kialakításánál a funkcionalitáson túl esztétika szempontok is érvényesülnek

A Dornbracht csaptelepei és kiegészítői egyértelmű funkcionalitással és tökéletes formatervezéssel párosulnak, a legújabb trendeket követve és a fogyasztói igényeket legmagasabb szinten figyelembe véve.
Egyedi stílusjegyei és minősége kiemelik a többi termék közül – széles termékválasztékában a klasszikustól a modernig minden megtalálható.
A legátfogóbb zuhanykompozíciói eredetiek, páratlanok.

A lengyel Dunin cég dekorációs elemek és kiegészítő termékek gyártására szakosodott.
Fiatalos lendület, sokszínűség, a modern trendeknek megfelelő anyaghasználat jellemzi termékeit: üveg és természetes kő mozaikok, egyedi térhatású dekorációs panelek.

A német Duravit cég a vezető európai szanitergyártók egyike.
Termékei széles spektrumot ölelnek fel: kerámia mosdók, WC-k, fürdőszoba bútorok, akril kádak és zuhanytálcák. Neves tervezőkkel együtt gondolkodva és együttműködve olyan fürdőszobai kollekciókat hozott létre, melyek széles felhasználói kört elérnek.

Az olasz gyártó számtalan mázas és gres kollekciójával, megfizethető árú termékeivel, széleskörű felhasználhatóságával, gazdag stílusválasztékával nyújt lehetőséget a fürdők és egyéb lakóterek berendezésére.
Változatos színek, formák, méretek, dekorok, mozaikok gazdagítják és teszik teljessé terméksorozatait.

FLAVIKER úttörőként egyesíti a technológiai innovációs és a design megoldásokat
Minden típusú kerámia megtalálható kínálatában : lakossági vagy nyilvános, beltéri vagy kültéri , fali- és padlólapok is
Tervezőik a fogyasztó igényeinek leggondosabb kielégítésére törekszenek a lehető legkomplettebb szortimenttel.

A folyamatos fejlesztések és forradalmi megoldások, célirányos tervezés a funkcionalitás szem előtt tartásával eredményezte, hogy a Geberit több mint száz éve a szanitertechnika élvonalát képviseli termékeivel: falba épített tartályok (Duofix, Kombifix), egyedi megjelenésű fal előtti szereléstechnikai termékek( Monolith, Monolith Plus), bide funkciós WC-k és tetők (AquaClean),  zuhanyfolyókák, nyomólapok, szifonok, lefolyók és öblítési rendszerek.

A Hansa kiváló minőségű és innovatív fürdőszobai csaptelepek gyártására specializálódott gyártó.

“A víz élménye” az a filozófia, amit a HANSA képvisel. Kínálata az egyszerű klasszikus csapoktól a díjnyertes design csaptelepekig terjed.
Környzetettudatos innovációi – víztakarékos megoldásai ötvöződnek a víz élményének maximális élményként történő átélésével.

Sokoldalú rendszermegoldási új tervezési távlatokat nyitnak , modulrendszerei kényelmes és biztonságos használhatóságot nyújtanak .

Magas minőségű fürdőszobai termékek, kitűnő dizájn és magas fokú környezeti tudatosság jellemzi a német Hansgrohe csaptelep gyártó mindkét márkáját: Hangrohe és Axor.
Hansgrohe márka csaptelepeinek, zuhanymegoldásainak középpontjában a víz élvezete áll, ennek rendelve alá a
legújabb trendeknek megfelelő formakialakítást, környezet és felhasználóbarát megoldásokat.
Axor márka termékei egyéni stílust, hangulatot adnak a fürdőszobai enteriőrökhöz, neves tervezők közreműködésével megalkotott különleges vonalvezetésű komplex dizájnsorozatokat létrehozva.

A HÜPPE Európa legelső zuhanykabin gyártója. Széles spektrumot átölelő zuhanykabin kínálatában negyedköríves illetve szögletes zuhanykabinok, ajtók és fix falak , walk-in rendszerek nagy méretválasztékban kínálnak megoldást az egyedi igényekre, számos kollekció keretén belül különböző design- és formajegy kialakításokban.
Magas minőség, egyedi méretek, precíz kivitelezés, teljeskörű komplexitás, változatos profilszínek, antiplaque vízlepegergető üveg biztosítják számunkra a legmegfelelőbb zuhanyélményt.

Az Impronta magas minőségű és esztétikai színvonalú termékeivel a legelismertebb olasz gyártók egyike. Technikai és design termékeiben a kifinomult stílus fejlett technológiával társul. Magas minőségű kerámia és greslap kollekciók a klasszikustól a legmodernebb stílusig.

A Keuco termékeivel betekintést nyerhet a funkcionalitás-sokrétűség -esztétika – következetesség elve alapján kialakított fürdőszobai koncepcióba.

Termékei felölelik a mosdók és bútorok világát, saját csaptelepekkel és kiegészítő kollekciókkal kiegészítve, exkluzív tükör és tükrösszekrény alternatívákkal megkoronázva.

A Newform cég filozófiája szerint a fürdő az egyéniség megnyilvánulásának színhelye, ezért a csaptelepek abszolút lakberendezési értékkel bíró funkcionális és esztétikus tárgyak.
Erre keresnek folyamatosan új trendet követő, de mégis egyedi megoldásokat
Csaptelepeik igazi műremekek, zuhanykompozíciói a legegyszerűbb kézi zuhanytól a többfunkciós világítással rendelkező zuhanyrendszerekig mindent igényt kielégítenek.

A Novabell a legnagyobb fejlesztéseket véghezvivő burkolatgyártók egyike.
Térkoncepcióit trend- és technológiakövető dinamizmus jellemzi
Termékei padlólapok és csempék különleges hangulati és formai jegyekkel többféle stílusban: kihívó, szolíd vagy elegáns, minimál vagy klasszikus , természetes vagy nyers küllemmel. Nagy méretválaszték, speciális elemválaszték, egyedi dekorkínálat – ez mind Novabell

Paul & Co. egy fiatal márka minőségi termékekkel, lelkes csapattal .
Erőssége a tervezés. Minden sorozat célja a jelenlegi trendeknek megfelelő kompletten díszekkel, mozaikokkal, profilokkal kiegészített összehangolt kollekciók biztosítása.

A spanyol Peronda cég több márkanév alatt forgalmazza csempéit és padlólapjait.

A Peronda termékek minden területre alkalmazható trendteremtő minőségi lapjaival sokoldalú kő, fa, cementlap felületeivel öltözteti fel otthonunkat.
A Museum kiváló magasfényű tükörfényhatású padlólapjai kiemelkedő minőségűek és élethűen utánozzák a valódi kő-vagy márványlapokat. Dekorjait innovatív grafikai elemek és minták jellemzik,
A Harmony speciális high-design termékeket kínál: mozaik, speciális és plasztikus elemek, a kő, üveg, fém anyagok keverékei – egyedi és időnként meghökkentő textúrákat és színeket ötvözve.

A Refin gyár mindig meglepetést okoz eredeti színeivel és mindig aktuális és modern kompozícióival.
Nagy választékot vonultat fel egyedi famintás, parkettahatású és természetes küllemű gres lapokból. Neves tervezőkkel lapjai között több hagyományt és innovációt ötvöző termék is megtalálható.

A német Sam gyár fürdőszobai kiegészítőit az a termékfilozófia alkotta, mely inkább a funkcionalitást és harmonikus használhatóságot tekinti elsődlegesnek: így formaviláguk átgondolt, szolidan designkövető , de maximális funkcionálisban jelenik meg.
Kozmetikai tükrökben a legtöbb alternatívát kínálja világítással vagy anélkül, szögletes és kerek fazonban több nagyítási faktorral . Ledes tükreivel a természetes nappali fényt hatását kelthetjük a belső tereinkben.
Csaptelepei változatos formájú dizájnsorozatokat alkotva, letisztult, modern megjelenésükkel , prémium minőségű krómozott felületeivel bármely fürdőszobai kialakításnak megfelelő stílusba beilleszthetőek.

A “SETTECENTO – Mosaici e Ceramiche D’Arte” egy magas kategóriájú gres padlólap, falicsempe, és mozaik gyártó vállalat. Az extrém dekorok, és különleges színek jellemzik minden kollekcióját, melyek egyedi megjelenést biztosítanak a  különleges belsőépítészeti terek kialakításában.

Az Unicom neve egyet jelent a kiváló minőségű kerámiával
Egyesíti a fejlettebb technológia és a legmodernebb gyártásra való törekvést egy magas fokú esztétikai érzékenységgel és formával.
Trendalkotó, igazi kerámia-divatdiktátor , termékei egyszerre dekoratívak és minőségiek alkalmasak magáncélú és közületi bel-és kültéri felhasználásra egyaránt.

Viega német cég vezető szerepet tölt be a vízelvezetési, installációs és egyéb szanitertechnikai termékek gyártásában.
Termékei között megtalálhatóak falba épített rendszerek dizájn nyomólapokkal, speciális és sokoldalú vízelvezetést biztosító rendszerek (zuhanyfolyókák), szifonok és egyedi kád és zuhany lefolyó rendszerek

A Villeroy & Boch a világ egyik legjelentősebb porcelángyártójaként 260 éves múltra tekint vissza –számos gyárával és több divíziójával a minőségi termékek gyártójaként ismert valódi életmód-márka
Szortimentjében a legkülönlegesebb fürdőszobai szaniter termékeken, bútorokon és csaptelepek túl, burkolólapokat, konyhai mosogatókat és wellness termékeket is megtalálhatunk.

Hagyománytisztelet, innovatív design, kiváló és tartós minőség, időtlen elegancia – ez jellemzi a Villeroy &boch termékeit.

A ZUCCHETTI a minőségi olasz csaptelepek gyártója – neve garancia az időtálló dizájnú megbízható termékre.
Számos díjnyertes kollekciója bizonyítja az innováció, design és minőség sikeres ötvözését, mely a neves tervezőkkel való együttműködésének is köszönhető.
Sikeres kollekcióiból bármely stílusirányzathoz találhatóak alternatívákat, komplex rendszereinek köszönhetően minden elképzelés megvalósíthatóvá válik

A weboldalon cookie-kat használunk, melyek segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close